O společnosti

Náš příběh

Špičkoví profesionálové s lidským přístupem

Společnost byla založena v únoru 1997 jako veřejná obchodní společnost. Od svého vzniku jsme stále ryze českou obchodní společností bez jakékoliv zahraniční účasti. Původně byl hlavní činností prodej a servis výdejních automatů a automatizačních zařízení. Za posledních 25 let jsme společně ušli velký kus cesty a díky profesionálnímu přístupu jsme si vybudovali dobré jméno u našich klientů i dodavatelů.


Od roku 2006 začala společnost působit také v oblasti informačních technologií, nejprve jako dodavatel hardware a spotřebního materiálu. Vzápětí se portfolio poskytovaných služeb začalo rozšiřovat o instalace rozvodů datových kabeláží a správu počítačových sítí.


Společnost se v posledních 10 letech transformovala postupně změnila své zaměření a specializaci směrem k informačním technologiím. Dnes je tvořena odborníky v oblasti ICT, kteří se na IT trhu pohybují již řadu let, a to v celosvětovém měřítku. Pro naši společnost pracují lidé, kteří se historicky podíleli na realizaci IT projektů s mezinárodním přesahem. Zkušenosti, které za svoji pracovní kariéru nasbírali, nyní aplikují v rámci zkvalitňování poskytovaných služeb.


V roce 2012 jsme se začali zaměřovat na cloudové služby a začali naše zaměstnance školit na cloudové služby Microsoft, nejprve Office 365, později se přidal také Microsoft Azure a Microsoft 365. V průběhu dalších let naše specializace rostla a poměr poskytovaných cloudových služeb zažil strmější nárůst. Díky naší profesionální práci a průběžnému vzdělávání se společnost vyprofilovala jako jeden z předních poskytovatelů konzultačních služeb se zaměřením na technologie společností Microsoft. V současné době svým zákazníkům „Pomáháme s provozem a správou cloudu“.

cor034
co004

Proč školení od nás?

Nabízíme individuální přístup. Školíme online i u vás ve firmě.

Špičková uživatelská podpora

Zakládáme si na kvalitní zákaznické péči. Dokončeným školením náš vztah klientem většinou nekončí, ale právě začíná.

Lidský přístup

I když jsme IT profesionálové, zachováváme si lidský přístup. Komunikujeme srozumitelně, ochotně nasloucháme vašim potřebám.

Zkušení lektoři

Nežijeme v teorii. Se všemi produkty máme praktické zkušenosti a denně s nimi pracujeme.

Vzdělání a certifikace

Svět IT jde rychle dopředu. Abychom se v rychlém rozvoji neztratili, neustále se vzděláváme. Udržujeme si nejvyšší stupně certifikací.

Strategická partnerství

Dlouhodobě si držíme nejvyšší úroveň partnerství "Microsoft Gold Partner".

Jsme certifikovaní

Naši odbornost dokládají mimo jiné také certifikace společnosti Microsoft, které každý rok obnovujeme.

0
let na trhu
Podpora v češtině
Průměrné hodnocení
4.7/5
0 +
certifikací